Over Brisby

In 2018 hebben wij WeVe Goods opgericht en zijn wij begonnen met de ontwikkeling van één koeltas. Wij vonden namelijk dat de meeste koeltassen die aangeboden werden gewoonweg niet goed genoeg waren. Wij wilden een betere koeltas creëren. Een koeltas waar je blij van wordt. Sindsdien zijn wij door blijven gaan met ontwikkelen. Dit heeft geleid tot de passie van wat Brisby is en de uitbreiding naar andere tassen zoals de onwijs handige en mooie luiertassen! Inmiddels hebben we ook een hele gave drinkfles ontwikkeld!

Brisby is er voor jou.
Brisby zet zich in om een werkelijke positieve bijdrage te leveren aan het alledaags gemak voor iedereen die onderweg is, werkt of een dag op stap is met bijvoorbeeld de kids. Brisby heeft tot doel jouw dagelijkse leven prettiger en makkelijker te maken, vooral wanneer je de deur uit gaat.

Hoe doet Brisby dat?
Omdat wij midden in de samenleving staan, een groot testpanel hebben en wij oprecht luisteren naar de feedback van onze klanten, zijn wij in staat om voor jou de beste tas te creëren.
We hebben inmiddels meerdere koeltassen, lunchtassen, luiertassen en een schitterende drinkfles ontwikkeld.

Doordat wij een klein team zijn en de kosten laag houden, kunnen wij de beste tassen en aanverwante artikelen voor jou blijven creëren tegen een scherpe prijs.

Award winning koeltas!
Onze koeltas – lunchtas van het merk Packaway is twee jaar achter elkaar uitgeroepen tot beste koop koeltas van het jaar 2020 en 2021 op Popula.nl, een gerenommeerde vergelijkingssite. Op Checkvoorjekoopt.nl zijn we ook verkozen tot nummer 1 beste koeltas 2021! Daarnaast staan we diverse malen in de top 3 en top 5 beste koeltassen. Daar zijn wij natuurlijk onwijs trots op. Het bevestigd de kwaliteit en gebruikersnut van onze koeltassen. Bovendien weerspiegelt dit de norm waar we naar streven: Praktische, stijlvolle tassen en flessen, die je wensen vertalen en een bijdrage leveren aan gemak en plezier in het leven. Check hier deze award winning koeltas!

Wat zeggen onze klanten?
Wij verkopen al jaren onze producten via Bol.com. Onze store heeft daar op het moment van schrijven, een algemene klantbeoordeling van 9.5 op een schaal van 1 t/m 10. De categorieën waarop de klanten ons kunnen beoordelen zijn: levertijd, productinformatie, bezorging en contact.

Enkele reacties die klanten gegeven hebben zijn:

SNEL EN NETJES BEZORGD. PRODUCT IN VERGELIJKING GOEDKOOP, MAAR WEL GOED! (GESCHREVEN OP 28 AUGUSTUS 2021 BIJ DE BRISBY LUIERTAS – VERZORGINGSTAS DONKERGRIJS)

SNELLE LEVERING, NETJES VERPAKT EN KWALITATIEF GOED PRODUCT VOOR EEN SCHERPE PRIJS!
NIKS OP AAN TE MERKEN. (GESCHREVEN OP 19 AUGUSTUS 2021 BIJ DE BRISBY KOELTAS – LUNCHTAS 1.5 LITER DINOSAURUS)

STEVIG DEGELIJK MATERIAAL! (GESCHREVEN OP 11 AUGUSTUS 2021 BIJ DE BRISBY 7 LITER KOELTAS -LUNCHTAS BLOEMETJES)

PRODUCT VAN GOEDE KWALITEIT AAN EEN CORRECTE PRIJS. SNEL VERSTUURD, DEGELIJK VERPAKT. (GESCHREVEN BIJ DE BRISBY LUIERTAS – VERZORGINGSTAS DONKERGRIJS)

BESCHRIJVING VAN PRODUCT KOMT VOLLEDIG OVEREEN MET HETGEEN THUIS BEZORGD GEKREGEN. SNELLE LEVERING. ZIE OOK EERDER GESCHREVEN RECENSIE OVER DIT PRODUCT VAN MIJ. (GESCHREVEN OP 11 MEI 2020 BIJ DE PACKAWAY KOELTAS – LUNCHTAS 15 LITER GRIJS)

 

Wat zijn onze persoonlijke favoriete producten?
Erik, medeoprichter:
Persoonlijk gebruik ik het vaakst de zwarte Brisby Original luiertas. Maar niet als luiertas haha. Ik gebruik deze als werktas of als ik een dagje op stap ga. De flessenvakken aan de zijkant vind ik erg handig. Daar doe ik altijd de Brisby thermosfles. in. Afhankelijk van hoe mijn dag eruit ziet, neem ik soms ook nog de Brisby 7 liter koeltas mee. Deze past (toevallig 😉) precies in het grote vak van de tas. Bijna vergeten, in het vak voor de verschoonmat, stop ik mijn 15 inch laptop. Dat past precies!

Davey, medeoprichter:
De zwarte Brisby 7 liter koeltas – lunchtas is mijn persoonlijke favoriet, omdat deze compact genoeg is, terwijl mijn eten en drinken voor de hele dag erin past. Ik ben een grote eter en neem dus altijd genoeg eten mee. Tussen de middag op werk eet ik vaak warm. Mijn bakje met eten past erin en daarnaast kan ik ook nog mijn brood, fruit, koek, drinken en twee koelelementen kwijt. Mijn eten en drinken blijft de hele werkdag koel. In het voorvak met ritssluiting stop ik mijn telefoon, portemonnee en sleutels. Ik vind het onwijs tof dat wij een koeltas hebben ontwikkeld die oprecht handig is en van zeer goede kwaliteit. Ik ben trots op dat wij zulke tassen ontwikkelen. Niet alleen wijzelf zijn fan van onze tassen en flessen, ook onze klanten zijn dat.