B2B en Retail Partners

Bij Weve Goods zijn we gepassioneerd door het aanbieden van hoogwaardige tassen voor onderweg zoals koeltassen en luiertassen die niet alleen functioneel zijn, maar ook stijlvol en duurzaam. We geloven in het opbouwen van langdurige partnerschappen en het creëren van win-winsituaties voor onze B2B- en retailpartners.

Als je op zoek bent naar een betrouwbare leverancier met een uitgebreid assortiment kwaliteitsproducten, dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Waarom samenwerken met Weve Goods?

Kwaliteit en Diversiteit: Onze onderweg producten zijn vervaardigd met hoogwaardige materialen en voldoen aan strenge kwaliteitsnormen. Met een breed scala aan populaire designs en stijlen hebben we voor elk type klant iets te bieden. Los van tassen bieden we ook hoogwaardige accessoires

Maatwerkoplossingen: We begrijpen dat verschillende bedrijven verschillende behoeften hebben. Daarom bieden we maatwerkoplossingen aan om aan jullie specifieke eisen te voldoen. Of het nu gaat om aangepaste branding of verpakkingsmogelijkheden, we staan klaar om je te ondersteunen.

Betrouwbare Levering: We begrijpen het belang van tijdige leveringen voor jullie bedrijfsactiviteiten. Ons logistieke team zorgt voor een efficiënte en betrouwbare levering, zodat je je kunt concentreren op de klanten.

Uitstekende Klantenservice: Wij hechten we veel waarde aan klanttevredenheid. Ons toegewijde klantenserviceteam staat altijd klaar om je vragen te beantwoorden en te ondersteunen bij eventuele zorgen.

We kijken er naar uit om een langdurige samenwerking met jullie op te bouwen. Als je geïnteresseerd bent in het worden van een B2B- of retailpartner van Weve Goods, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat klaar om jullie vragen te beantwoorden, meer informatie te geven over onze producten en te begeleiden bij het proces.

Bij Weve Goods streven we naar het opbouwen van waardevolle relaties met onze B2B- en retailpartners. We geloven dat succes wordt bereikt door samen te werken en elkaar te ondersteunen. Laten we samen groeien en onze klanten de beste ervaring bieden!

Voor onze b2b klanten bieden we staffel kortingen aan vanaf 10 stuks.
Vraag hieronder je B2B account vandaag nog aan.

Registratie zakelijke klant

Na de aanvraag nemen wij contact met je op om je account te activeren.